>
Ткаченко, А. І.Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикале [Текст] / А. І. Ткаченко ; наук. керівник: К. Р. Касабова, Т. В. Гавриш //
Ткаченко, А. І.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 95.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |