
>
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process [Electronic resource] / L. Bal-Prylypko, M. Yancheva, M. Paska, M. Ryabovol, M. Nikolaenko, V. Israelian, O. Pylypchuk, N. Tverezovska, Yu. Kushnir, M. Nazarenko //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - Vol. 16. - P. 27-41. - DOI 10.5219/1712.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Yancheva, Marina
Paska, M.
Ryabovol, M.
Nikolaenko, M.
Israelian, V.
Pylypchuk, O.
Tverezovska, N.
Kushnir, Yu.
Nazarenko, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bal-Prylypko, L.
Yancheva, Marina
Paska, M.
Ryabovol, M.
Nikolaenko, M.
Israelian, V.
Pylypchuk, O.
Tverezovska, N.
Kushnir, Yu.
Nazarenko, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |