>
Комбіновані молочно-рослинні функціональні оздоровчі продукти – плавлені сирні закуски з використанням наноструктурованих хлорофіловмісних БАД [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець, К. С. Чадченко //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 105-106.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Коробець, Н. В.
Чадченко, К. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Коробець, Н. В.
Чадченко, К. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|