
>
Головко, Микола Павлович.Вплив дієтичної білково-мінеральної добавки на стійкість емульсій [Текст] / М. П. Головко, М. П. Бакіров, Т. М. Головко //
Головко, Микола Павлович.
Стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей : матеріали ІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 20-21 берез. 2013 р. - Київ : НУХТ, 2013. - С. 30.
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|