>
Ільченко, Є. М.Технологічна ефективність використання структурних елементів нем'ясного походження у виробництві м'ясопродуктів [Текст] / Є. М. Ільченко ; наук. керівник Н. В. Камсуліна //
Ільченко, Є. М.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 72.
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|