
>
Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product [Electronic resource] / Olga Shanina, S. Minchenko, T. Gavrish, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, V. Vasyliv, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, M. Stechyshyn, T. Rozbytska //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 189-201.. - DOI 10.5219/1200.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga
Minchenko, Sergii
Gavrish, Tatiana
Sukhenko, Yuriy G.
Sukhenko, Vladislav Y.
Vasyliv, Volodymyr
Miedviedieva, Natalia
Mushtruk, Mikhailo
Stechyshyn, Myroslav
Rozbytska, Tatyana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Shanina, Olga
Minchenko, Sergii
Gavrish, Tatiana
Sukhenko, Yuriy G.
Sukhenko, Vladislav Y.
Vasyliv, Volodymyr
Miedviedieva, Natalia
Mushtruk, Mikhailo
Stechyshyn, Myroslav
Rozbytska, Tatyana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |