
>
631.171(06)
К 47
Клімонтов, В. А.Сучасний стан i шляхи пiдвищення ефективностi виpобництва пpодуктiв вiвчаpства [Текст] / В. А. Клімонтов //
К 47
Клімонтов, В. А.
Вісник Харк. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва : зб. наук. пр. / ХДТУСГ. - Харків : [б. в.], 2003. - Вип. 20: Механізація сільськогосподарського виробництва (присвячений пам'яті академіка Петра Мефодійовича Василенка). - С. 479-483.. - Бібліогр.: с. 483. - ISBN 5-7987-0176Х.
(Шифр в БД 631.171(06)/В 53-998157)
Рубрики:
Харківська область
Ключові слова: вівчарство -- організація відтворення стада -- продуктивність тварин -- показники ефективності -- кормовиробництво -- виробництво продукції вівчарства -- овцеводство -- организация воспроизведения стада -- продуктивность животных -- показатели эффективности -- кормопроизводство -- производство продукции овцеводства --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан розвитку виробництва продуктів вівчарства в умовах переходу до ринку, зазначені головні причини зниження валового виробництва. Обґрунтовано основні напрямки підвищення ефективності виробництва вовни і м'яса баранів у перехідний період.
Рассмотрено современное состояние развития производства продуктов овцеводства в условиях перехода к рынку, указаны главные причины снижения валового производства. Обоснованы основные направления повышения эффективности производства шерсти и мыса баранов в переходный период.
(Шифр в БД 631.171(06)/В 53-998157)
УДК | |
631.171(06) | |
636.2.034 |
Рубрики:
Харківська область
Ключові слова: вівчарство -- організація відтворення стада -- продуктивність тварин -- показники ефективності -- кормовиробництво -- виробництво продукції вівчарства -- овцеводство -- организация воспроизведения стада -- продуктивность животных -- показатели эффективности -- кормопроизводство -- производство продукции овцеводства --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан розвитку виробництва продуктів вівчарства в умовах переходу до ринку, зазначені головні причини зниження валового виробництва. Обґрунтовано основні напрямки підвищення ефективності виробництва вовни і м'яса баранів у перехідний період.
Рассмотрено современное состояние развития производства продуктов овцеводства в условиях перехода к рынку, указаны главные причины снижения валового производства. Обоснованы основные направления повышения эффективности производства шерсти и мыса баранов в переходный период.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|