
>
Крамаренко, Д. П.Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки [Текст] / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб //
Крамаренко, Д. П.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 31-32.
Додаткові точки доступу:
Гіренко, Н. І.
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Гіренко, Н. І.
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|