>
Пастоподібні рослинні суміші та інноваційні види сиркових виробів для оздоровчого харчування з їх використанням [Текст] / К. В. Ребрик, В. В. Церковний ; наук. керівник: В. В. Погарська, О. О. Юр'єва //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 79.
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К. В.
Церковний, В. В.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К. В.
Церковний, В. В.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |