>
Буштаков, І. С.Актуальність та шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів [Текст] / І. С. Буштаков, В. В. Колесник, В. В. Полупан //
Буштаков, І. С.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 14.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Додаткові точки доступу:
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|