>
Порєзанова, Т. П.Використання біологічного потенціалу зерна спельти в технології хлібобулочних виробів [Текст] / Т. П. Порєзанова ; наук. керівник О. М. Постнова //
Порєзанова, Т. П.
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХI сторіччі : матеріали XVI Міжнар. форуму молоді, м. Харків, 25-26 берез. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 138..
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|