
>
Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура [Текст] / А. М. Загорулько, І. М. Лук’янов, Е. Б. Ібаєв, Н. В. Титаренко //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 30-31.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Лук’янов, І. М.
Ібаєв, Е. Б.
Титаренко, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Лук’янов, І. М.
Ібаєв, Е. Б.
Титаренко, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|