
>
Андрющенко, Ірина Сергіївна.Формування стратегії управління витратами для підприємств ресторанного господарства [Текст] / І. С. Андрющенко, О. В. Томілов //
Андрющенко, Ірина Сергіївна.
Бізнес Інформ. - 2016. - № 10 (465) . - С. 385-396.
Додаткові точки доступу:
Томілов, О. В.
Додаткові точки доступу:
Томілов, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|