
>
Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних паст [Текст] / В. Ю. Черкасов, А. С. Романенко ; наук. керівник: О. І. Черевко, О. Є. Загорулько, О. Є. Громов //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 07 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 163.
Додаткові точки доступу:
Черкасов, В. Ю.
Романенко, А. С.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Громов, О. Є.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Черкасов, В. Ю.
Романенко, А. С.
Черевко, Олександр Іванович\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Громов, О. Є.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|