
>
Гришко, С. І.Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів [Текст] / С. І. Гришко, І. С. Пілюгіна //
Гришко, С. І.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 55.
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|