
>
Аспекти розробки технології безбілкових продуктів для дієтичного харчування [Текст] / Г. М. Лисюк, О. В. Нєміріч, З. І. Кучерук, О. Т. Старчаєнко //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 90-91.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Нєміріч, О. В.
Кучерук, Зіновія Іванівна
Старчаєнко, О. Т.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Нєміріч, О. В.
Кучерук, Зіновія Іванівна
Старчаєнко, О. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|