
>
Use of sweeteners of different nature for the production of bakery products: disadvantages and advantages [Text] / V. Evlash, O. F. Aksonova, S. Gubskyi, S. Solntseva //
Стратегія розвитку цукру та натуральних підсолоджувачів : збірник пр. Міжнар. конф., 15-16 груд. 2021 р. - 2021. - С. 54-57.
Додаткові точки доступу:
Evlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Gubskyi, Sergii
Solntseva, S.
Додаткові точки доступу:
Evlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Gubskyi, Sergii
Solntseva, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|