>
Хаустова, Т. М.Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, В. В. Полевич, Н. В. Федак //
Хаустова, Т. М.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 346-352.
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |