
>
Крамаренко, Д. П.Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтів [Текст] / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб //
Крамаренко, Д. П.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 77-85.
Додаткові точки доступу:
Гіренко, Н. І.
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Гіренко, Н. І.
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |