
>
Постнов, Геннадій Михайлович.Спосіб отримання кулінарних виробів з сушеного картопляного пюре [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків. - С. 64.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|