
>
Облік основних засобів [Текст] : метод. вказівки для самост. роботи з дисципліни Бухгалтерський облік та аудит для студентів спец. 7.091711 Технологія харчування / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Л. М. Янчева, Л. М. Леонова, Л. П. Рудіян. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 86 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Ліана Миколаївна\уклад.\
Леонова, Л. М.\уклад.\
Рудіян, Л. П.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Янчева, Ліана Миколаївна\уклад.\
Леонова, Л. М.\уклад.\
Рудіян, Л. П.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|