
>
Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, С. Л. Юрченко, В. В. Полевич, Ю. О. Савгіра, М. О. Янчева. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 224 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Полевич, В. В.
Савгіра, Ю. О.
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Полевич, В. В.
Савгіра, Ю. О.
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|