
>
Вплив шроту зародків пшениці на формування якості хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова //
«Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 159-162.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|