
>
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Текст] : метод. вказ. до викон. і оформ. вип. роботи студентами ф-ту біологічних і харчових технологій ден. і заоч. форм навч. освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спец. 204 / В. П. Шабля, О. М. Германенко, Л. Є. Берестова, В. Г. Василець, Ю. Ю. Шахова, С. А. Золотарьова, Н. О. Шпота. - Луганськ : ЛНАУ, 2019. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шабля, Володимир Петрович
Германенко, О. М.
Берестова, Л. Є.
Василець, В. Г.
Шахова, Ю. Ю.
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Шпота, Н. О.
Додаткові точки доступу:
Шабля, Володимир Петрович
Германенко, О. М.
Берестова, Л. Є.
Василець, В. Г.
Шахова, Ю. Ю.
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Шпота, Н. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|