
>
Цихановська, І. В.Удосконалення технології кексів, збагачених комбінованою харчовою добавкою «Комбу» [Текст] / І. В. Цихановська, Л. В. Газзаві-Рогозіна, Д. К. Кудін //
Цихановська, І. В.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 119-120.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Кудін, Д. К.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Кудін, Д. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|