637.146(072)
Д 70
Дослідження мікрофлори молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Технічна мікробіологія" для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчовї технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, . - 14 с.

УДК
637.146:579.67](072)

Ключові слова: кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- закваска -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікрофлора молока -- микрофлора молока --
Додаткові точки доступу: