>
Використання заморожених напівфабрикатів з грибів глива звичайна у закладах готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Д. М. Одарченко, В. В. Піддубний, А. О. Бабіч, С. В. Штих //
Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищ. школи Укр. РСР Бережного І. Г., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 218-219.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Піддубний, В. В.
Бабіч, А. О.
Штих, С. В.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Піддубний, В. В.
Бабіч, А. О.
Штих, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|