>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 43-54.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |