
>
Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova //
Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71.
Додаткові точки доступу:
Foshchan, Andriy
Pogozhikh, N.
Pavliuk, I.
Vorontsova, Zh.
Додаткові точки доступу:
Foshchan, Andriy
Pogozhikh, N.
Pavliuk, I.
Vorontsova, Zh.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|