
>
The Use of Wine Waste as a Source of Biologically Active Substances in Confectionery Technologies [Electronic resource] / N. Grevtseva, O. Gorodyska, T. Brykova, S. Gubsky //
Bioconversion of Wastes to Value-added Products : monograph. - 2023. - P. 69-111. - DOI 10.1201/9781003329671-3.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Grevtseva, Nataliya
Gorodyska, Olena
Brykova, Tatiana
Gubsky, S.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Grevtseva, Nataliya
Gorodyska, Olena
Brykova, Tatiana
Gubsky, S.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |