
>
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання [Текст] / В. О. Коваленко, Ф. В. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колеснікова //
Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38.
Додаткові точки доступу:
Коваленко, В. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Чернова, Л. О.
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Коваленко, В. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Чернова, Л. О.
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|