
>
Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом йодказеїн [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, Л. І. Григорова, Н. П. Граница //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективтність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 157-158.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Григорова, Л. І.
Граница, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Григорова, Л. І.
Граница, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |