
>
Головко, Микола Павлович.Дослідження структурно-механічних властивостей м’ясних січених виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) [Текст] / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. О. Колесник //
Головко, Микола Павлович.
Полтавський ун-т спожив. кооперації України : збірник наук. пр. - Полтава : ПУСКУ, 2005. - С. 125-131.
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
Колесник, Аліна Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Колесник, Т. Л.
Колесник, Аліна Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|