>
Перцевой, Федір Всеволодович.Умови та терміни зберігання кондитерських виробів з термостабільними начинками [Текст] / Ф. В. Перцевой, О. Ю. Кошель, О. С. Марченко //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Матеріали наук.-практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів Сум. НАУ. - 2020. - С. 478.
Додаткові точки доступу:
Кошель, О. Ю.
Марченко, О. С.
Додаткові точки доступу:
Кошель, О. Ю.
Марченко, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|