
>
Гринченко, Ольга Олексіївна.Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : питання до підсумк. контролю (екзамен) з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Л. Серік. - Харків : ДБТУ, 2024. - 11 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Серік, Максим Леонідович
Гринченко, Ольга Олексіївна.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|