
>
Черевко, О. І.Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію [Текст] / О. І. Черевко, Ж. І. Крутовий, В. М. Михайлов //
Черевко, О. І.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 105-110.
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Крутовий, Ж. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|