
>
Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color [Electronic resource] / А. Dubinina, G. Selyutina, T. Letuta, T. Shcherbakova, V. Afanasieva //
Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 66-71. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117253.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, Galina
Letuta, Tetiana
Shcherbakova, T.
Afanasieva, V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, Galina
Letuta, Tetiana
Shcherbakova, T.
Afanasieva, V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |