
>
Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст [Текст] / К. В. Білозор, А. А. Кошелева, Р. О. Шмадченко ; наук. керівник: К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 27-28.
Додаткові точки доступу:
Білозор, К. В.
Кошелева, А. А.
Шмадченко, Р. О.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Білозор, К. В.
Кошелева, А. А.
Шмадченко, Р. О.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Загорулько, Андрій Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|