>
Хаустова, Т. М.Дослідження показників якості кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного в процесі зберігання [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак, В. О. Коваленко //
Хаустова, Т. М.
Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. Донец. нац. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - Вип. 23. - С. 212-217.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Коваленко, В. О.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Коваленко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|