
>
Андрющенко, Ірина Сергіївна.Процес управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / І. С. Андрющенко //
Андрющенко, Ірина Сергіївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 75-76.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|