
>
Пивоваров, Павел Петрович.Исследования реологических свойст белково-жировых эмульсий [Текст] / П. П. Пивоваров, Ю. Н. Хацкевич, Л. Н. Крайнюк //
Пивоваров, Павел Петрович.
Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХДУХТ, 1990. - С. 48-51.
Додаткові точки доступу:
Хацкевич, Ю. Н.
Крайнюк, Л. Н.
Додаткові точки доступу:
Хацкевич, Ю. Н.
Крайнюк, Л. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|