
>
Шурдук, І. В.Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію [Текст] / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, Р. В. Карпов //
Шурдук, І. В.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 169-175.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Карпов, Р. В.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Карпов, Р. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|