>
Канавець, Ю. С.Мінімізація кредитного ризику банківської діяльності [Текст] / Ю. С. Канавець ; наук. керівник В. М. Лачкова //
Канавець, Ю. С.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 2. - С. 245.
Додаткові точки доступу:
Лачкова, Вікторія Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Лачкова, Вікторія Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|