
>
Investigations of the functional and technological properties of the dough enriched with dietary supplements [Text] / T. Golovko, N. Pogozhikh, A. Pak, N. Golovko, A. Pak, M. Bakirov //
EUREKA: Life Sciences. - 2018. - Issue 4. - С. 27-34..
Додаткові точки доступу:
Golovko, Tatyana
Pogozhikh, Nikolay
Pak, Andrey
Golovko, Nicolay
Pak, Alina
Bakirov, Myushfik
Додаткові точки доступу:
Golovko, Tatyana
Pogozhikh, Nikolay
Pak, Andrey
Golovko, Nicolay
Pak, Alina
Bakirov, Myushfik
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |