
>
Про харчову цінність розробленої пасти з моркви [Текст] / А. А. Дубініна, Л. О. Чуйко, Т. М. Шапорова, І. Ф. Овчиннікова //
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 232-234.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Чуйко, Л. О.
Шапорова, Т. М.
Овчиннікова, І. Ф.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Чуйко, Л. О.
Шапорова, Т. М.
Овчиннікова, І. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|