>
Інноваційні технології у створенні оздоровчих тонізуючих напоїв та дресингів з використанням наноструктурованого пюре та молочної сироватки [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова, І. В. Юрченко //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 33-34.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Берестова, А. А.
Юрченко, І. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Берестова, А. А.
Юрченко, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|