
>
Єрін, К. В.Дослідження впливу замороження-розморожування на органолептичні та фізико-хімічні показники десертної продукції [Текст] / К. В. Єрін, наук. керівник О. О. Гринченко //
Єрін, К. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 8.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|