>
Яцун, Леонід Миколайович.Методологічні підходи до формування регіональних стратегій розвитку сфери харчування [Текст] / Л. М. Яцун //
Яцун, Леонід Миколайович.
Управління економічним потенціалом підприємства : тези доп. ІІ Всеукр. міжвуз. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21-22 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 122-123.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|