В 11
.
Перспективи застосування нових видів зернової сировини у виробництві безлютернових парових хлібців [Текст] / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, К. В. Дугіна //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 166: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 220-225. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 11-156111)
Анотація:
В статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на органолептичні та технологічні показники якості безлютенових парових хлібців. Встановлено збільшення питомого об'єму та пористості виробів, поліпшення їх смаку, запаху та зовнішнього вигляду.
В статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на органолептические и технологические показатели качества безлютенових паровых хлебцев. Установлено увеличение удельного объема и пористости изделий, улучшения их вкуса, запаха и внешнего вида.
Додаткові точки доступу: