
>
Лабазов, М. І.Аналіз показнику активності води порошку керобу різного ступеня обсмажування [Текст] / М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Лабазов, М. І.
«Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 116-117.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|